Autocarul implicat luni în accidentul dintre Vlădeni şi Perşani era al Junilor Sibiului


accident persaniAutocarul în care se aflau 25 dintre membrii Veteranilor Junilor Sibiului a fost implicat luni după-masa într-un accident e DN 1.

Şoferul autocarului, în vârstă de 54 de ani, avea cu el 25 de pasageri. Circula dinspre Braşov spre Sibiu, când a acroşat un vehicul înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de 42 de ani, ce s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure corespunzător.

Autoritățile spun că în urma impactului, au fost rănite trei persoane care se aflau în autoturism. Este vorba despre un bebeluş de trei luni şi doi adulţi – un bărbat şi o femeie.

Bărbatul a suferit un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu are traumatisme vizibile, dar, dată fiind vârsta, a fost evaluat de echipajul SMURD.accident intrare persani

Contactată de reporterii de la ziarul sibian Turnul Sfatului, Silvia Macrea, managerul Junilor Sibiului, a declarat că membrii ansamblului se întorceau la Sibiu de la un spectacol de la Breaza și că mulțumește lui Dumnezeu pentru că nimeni nu a fost rănit grav.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.