Aventură de o noapte încheiată la spital


Un tânăr de 37 de ani s-a aventurat pe un drum judeţean cu o motoretă neînregistrată şi după ce consumase alcool. Poate că n-ar fi aflat nimeni de aventura lui, dacă nu s-ar fi răsturnat cu vehiculul şi n-ar fi ajuns rănit la spital. Acum va da socoteală pentru trei infracţiuni săvârşite într-o singură noapte.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „vătămare corporală din culpă”.

Sâmbătă, 6 august 2022, în jurul orei 21.10, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ104A a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un motociclu.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 ani, care conducea un motociclu pe DJ104A, la km 43+50 m, sens de deplasare localitatea Viștea către orașul Victoria, s-ar fi autoaccidentat, prin aceea că ar fi căzut pe partea carosabilă.

Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,03 mg/l alcool pur. În consecință, acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.