Bal caritabil pentru dotarea Secției de Pediatrie


Sergiana Grup va organiza la finele lunii noiembrie un bal caritabil pentru dotarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Făgăraș. Anunțul a fost făcut pe facebook.

„În Făgăraş, secţia de pediatrie a spitalului municipal se mută în alt sector renovat al spitalului. Fondurile necesare renovării sunt asigurate de primărie. Din păcate, buzunarul public nu are bani şi pentru dotarea secţiei de pediatrie. Închipuiţi-vă cum ar fi ca noile spaţii să nu poată fi folosite pentru că nu vor fi utilate, imaginaţi-vă că în saloane, ori în sălile de operaţii ar fi montate aceleaşi echipamente vechi, unele de nefolosit! Poate credeţi că exagerăm propunându-vă aceste exerciţii de imaginaţie, poate că aveţi dreptate, însă vrem ca nimic asemănător să nu se întâmple. Pornind de la acest lucru, Sergiana vă propune să începem altfel sezonul sărbătorilor de iarnă. Pe 30 noiembrie, sub semnul Sfântului Andrei şi în Ajunul Zilei Naţionale, la Sergiana Center organizăm un Bal Caritabil al cărui scop este strângerea de fonduri pentru dotarea secţiei de pediatrie a spitalului din Făgăraş“, se arată pe rețeaua de socializare.

Se știe că secția de Pediatrie va fi renovată la ultimele standarde europene. Totul în cadrul unui proiect european în valoare de 2 milioane de lei. În vara acestui an au început lucrările de renovare a noii secții. Însă, pe lângă renovare, micuții vor avea nevoie și de mobilier, jucării. Tocmai din acest motiv Gurpul Sergiana a venit cu o astfel d einițiativă, iar conducerea spitalului o aplaudă și o susține. Mai mult, face și un apel la făgărășeni.

„Inițiativa de a organiza acest bal caritabil aparține Grupului Sergiana. Ne bucurăm că s-au alăturat demersului nostru și că înțeleg importanța dotării unei secții atât de importante a spitalului nostru, cum este secția de Pediatrie. Tocmai din acest motiv facem și noi apel la făgărășeni să ajute, să participe la bal sau să doneze fiecare cum și cât poate. Mobilier, aparatură, tot ce poate, să facem o secție la standarde europene cu tot ce le trebuie micuților. Grupul Sergiana a pus la dizpoție și conturi în care făgărășenii pot dona. Îi așteptăm și le mulțumim de pe acum“, ne-a declarat directorul instituției medicale, dr. Mihaela Pandrea.
Aflaţi mai multe, inclusiv cum puteţi susţine şi voi acest proiect, în nume propriu sau în numele unei companii accesând pagina https://www.sergianacenter.ro/bal-caritabil – CLICK PENTRU A DONA!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.