Bărbat reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a vizitat fosta concubină


La data de 16 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au reținut un bărbat în vârstă de 36 ani din com. Teliu, care a încălcat ordinul de protecție dispus de Judecătoria Făgăraș.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, la data de 16 decembrie a.c., în jurul orelor 17.30, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat la domiciliul fostei sale concubine  din comuna Șercaia, jud.Brașov, încălcând, în acest fel,  măsura dispusă de Judecătoria Făgăraș la data de 22.08.2019, valabilă 6 luni, prin care era obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 m. de concubina sa, precum și de reședința acesteia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.