Biciclist neatent, rănit grav în urma unui accident de circulație


UPDATE: Biciclistul a decedat la spital

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un biciclist a ajuns, vineri seara,  la spital în stare gravă, după ce a fost surprins și accidentat de o mașină. Potrivit polițiștilor,  acesta era angajat în traversarea străzii pe bicicletă.

,,În data de 14 august a.c., în jurul orei 23,16 pe DN 1, la km 213+400m, a avut loc un accident rutier.
Un tânăr în vârstă de de 20 ani din județul Vrancea, care conducea un autoturism din direcția Brașov spre Sibiu, a surprins si accidentat un bărbat care era angajat în traversarea străzii pe bicicletă.
În urma impactului, biciclistul a fost rănit și a fost transportat la spital pt acordare de îngrijiri medicale de specialitate”, a informat agent de poliție Nadia Olaru IPJ Brașov.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea cercetărilor.
One thought on “Biciclist neatent, rănit grav în urma unui accident de circulație

  1. constantin ionescu

    Trecerea de pietoni,este pentru pietoni,biciclistii nu sunt pietoni,imi pare rau pentru cel decedat,dar este singurul vinovat! Politia este data LIPSA,din trafic ZIUA,dar noaptea? Duminica la ora 18,la semafor,un “sofer”a intrat in intersectia semaforizata pe ROSU,a efectuat o intoarcere la 180 grade,cu o viteza care il face pe TITI AUR,sa fie mic copil,a demarat in tromba cu scartait de roti la o viteza de peste 150km/ora.Acelasi sofer,cu bolidul care bubuie din esapament,face ture intre “Radu Negru”si blocul cu 7 etaje cam in fiecare seara ,dupa ora 22. Ca de obicei POLITIA face NANI! Si ne intrebam: de ce se inmultesc accidentele in Fagaras?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.