Bizar. Un bancomat din Mediaș a ars, cu tot cu banii din el


Un bancomat din orașul Mediaș, județul Sibiu, a luat foc duminică dimineața. Acesta a ars aproape în întregime, inclusiv banii care se aflau în interior. Poliția este în căutarea făptașilor.

IPJ Sibiu a transmis că polițiștii care patrulau pe o stradă din Mediaș, duminică dimineața, au observat cum din sediul unei unități bancare ieșea fum. Aceștia au intrat în holul băncii și au depistat că ATM-ul ardea. La fața locului au fost solicitați pompierii și un echipaj medical. Echipa de pompieri a reușit să potolească flăcările până când acestea nu s-au extins.

Potrivit primelor investigații, polițiștii au stabilit că niște persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unității bancare și ar fi încercat să scoată banii din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn. Acest lucru a dus la supraîncălzirea sistemului electric și astfel ar fi izbucnit incendiul. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat și încearcă să îi găsească pe făptași. Până acum nu a fost stabilit care este prejudiciul.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.