Cadou inedit de Valentine’s Day: tricouri personalizate cu broderie, realizate la Atelierul de Broderie Modă și Tradiție din Făgăraș!


  • Mâine este Valentine’s Day, așa că, dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru persoana iubită, vă recomandăm tricouri personalizate cu broderie la Atelierul de Broderie Modă și Tradiție!

Sărbătoarea preluată de la americani şi devenită mai populară decât echivalentul autohton Dragobete, poate deveni o veritabilă sursă de stres pentru cei care se află în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită.

Noi, însă, am găsit cadoul perfect: set de tricouri personalizate, brodate la Atelierul de Broderie Modă și Tradiție din Făgăraș! Cu ajutorul broderiei manuale sau computerizate pot fi schimbate cele mai mici și anoste lucruri în creații uimitoare, de la batiste la cuverturi mari, și mai ales pentru articole de îmbrăcăminte.

Atelier de Broderie Modă și Tradiție Făgăraș

Adresă: str. Doamna Stanca, nr. 56, etaj 1.

Program: luni – vineri, între orele 10.00 – 17.00;

Tel 📞/ Whatsapp 📲: 0765.399.085

Magda Cențiu este cea care ,,brodează povești”, așa că, orice mesaj ai avea pentru persoana iubită și dorești să fie inscripionat pe un tricou, Magda va broda mesajul!

,,Putem broda pe orice suprafață textilă, atât produse finite, cât și piese croite. Deținem aparatură de ultimă generație, prin intermediul căreia putem da viață oricărei idei, oricât de complex ar fi modelul dorit. De asemenea, deținem și un software computerizat, care ne permite să jonglăm cu grafica, până ajunge la forma perfecta, dorită de client. Cu alte cuvinte, putem broda tot ce vă trece prin cap, pentru că nu avem limite impuse”, spune făgărășeanca.

Magda Cențiu

Și, pentru că timpul este scurt, dacă ai găsit mesajul potrivit pentru persoana iubită, trebuie să o contactezi chiar astăzi pe Magda.

,,Timpul de execuție durează în funcție de numărul de bucăți solicitate și de complexitatea broderiei. Depunem toate eforturile ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt. Punem foarte mare accent pe comunicarea detaliilor cu clientul, acesta urmând a fi înștiințat exact când va fi expediată comand”.

Să nu uităm, broderia nu se estompează în timp. Asigură durabilitate în timp, nu dispare şi nu se deteriorează după utilizări multiple. Broderia are avantaje multiple față de print-ul convențional, cel mai important dintre ele fiind rezistența în timp. Frumusețea culorilor și modul de îmbinare a țesăturilor fac mai vesele obiectele vestimentare, iar acestea rezistă la spălări multiple, fără a-și pierde din culoare.

,,Avem clienți cu imaginație foarte bogată, care doresc diverse mesaje personalizate, unele amuzante, unele aniversare sau care marchează diverse evenimente din viața lor. Suntem deschiși la orice idee și ne place să avem provocări noi. Dacă în spatele broderiei se mai află și o poveste, suntem cei mai încântați. Țin minte că un client ne-a solicitat un tricou cu motive folclorice și cu textul „Vrei să fii soția mea?”. Un proiect emotionant atât pentru noi, cât și pentru client. Drept urmare, pentru că am făcut parte din povestea lor, mirele ne-a făcut plăcerea să ne prezinte ulterior viitoarea soție. Așa ne-am inspirat să ne alegem sloganul „Brodăm Povești”.

Dacă ai găsit deja mesajul potrivit care vrei să fie brodat pe un tricou, contactează Atelierul de Broderie Modă și Tradiție, strada Doamna Stanca, nr. 56, la etaj, de luni până vineri, între orele 10.00 -17.00.

(Alina ROMAN)

Atelier de Broderie Modă și Tradiție Făgăraș

Adresă: str. Doamna Stanca, nr. 56, etaj 1.

Program: luni – vineri, între orele 10.00 – 17.00;

Tel 📞/ Whatsapp 📲: 0765.399.085
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.