Cadouri de la liceeni pentru preşcolari


Liceenii din clasa a IX-a de la Colegiul Naţional ,,Radu Negru” au fost Moş Crăciun pentru o zi! Aceştia au împărţit cadouri preşcolarilor de la Grădiniţa ,,Pinochio” din cartierul Combinat.

Mai mult, tinerii liceeni s-au jucat cu copiii, au cântat colinde. Alături de elevii de liceu a fost diriginta lor, prof. Alina Mănduc.

,,Fac acest lucru cu copiii de câţiva ani. Este a patra generaţie de tineri cu care merg la preşcolarii din Combinat. Tinerii s-au mobilizat, au adunat bani, au cumpărat dulciuri, au adus cărţi de colorat, culori, creioane, iar pentru preşcolarii de la grădiniţa săptămânală au ajuns şi produse de igineă, dar şi haine. Atât cei mari, cât şi cei mici au colindat, s-au jucat împreună, au colorat şi multe altele. Putem spune că a fost şi o lecţie de omenie pentru fiecare dintre noi”, a declarat prof. Alina Mănduc, diriginte clasa a IX-a A de la Colegiul ,,Radu Negru”.

,,Am fost copleşiţi de atâtea daruri frumoase primite, copiii au fost tare încântaţi de ziua de astăzi, le mulţumim atât tinerilor de leiceu care ne-au trecut pragul, cât şi profesoarei Alina Mănduc, care se gândeşte la cei mici de fiecare dată”, a mărturisit directoarea Grădiniţei ,,Pinochio”, prof. Silvia Florea.

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.