Cai putere și adrenalină. Trofeul Cetatea Făgărașului


raliu septembrie2Și în acest an pasionații de automobilistică vor avea parte de senzații tari. La sfârșitul lunii august va avea loc, la Făgăraș, un adevărat show automobilistic: Trofeul Cetatea Făgărașului. Evenimentul reprezintă un adevărat spectacol, cu multe elemente de dificultate. Drift-uri, întoarceri cu frâna de mână, slalom, parcări, mersul cu spatele, iar participanții vor fi atât șoferi începători, cât și experimentați.

Organizatori sunt GT Auto Club și Primăria Făgăraș.

Este al cincilea eveniment de acest gen organizat la Făgăraș. Ne-am bucurat de fiecare dată de sprijinul autorităților locale. Concurenții s-au simțit foarte bine în centrul țării. Anul trecut am avut aproximativ 80 de concurenți. Ținând cont că circuitul este unul închis, regulamentul permite și înscrierea  piloților care nu dețin permis auto“, ne-a declarat Teodor Gheorghe, organizatorul evenimentului.

S

Pot participa atât automobile de serie cât și de competiție (turisme, monoplace, biplace, automobile de formulă, etc.) indiferent de tipul transmisiei. Nu sunt admise în competiție tricicluri sau cvadricicluri sau vehicule care prezintă un risc din punct de vedere tehnic/securitate. 4.2 Numai la grupa modificate (M), sunt admise automobile construite artizanal sau de serie, modificate (caroserii scurtate, ușurate substanțial, alte motorizări decât cele de origine, tip moto, etc, special construite pentru îndemânare auto), dar numai cu patru roți, indiferent de sistemul de transmisie. Se constituie urmatoarele clase:

Clasa 1: automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc; Clasa 2: automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc; Clasa 3: automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc; Clasa 4: automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc; Clasa J1: juniori, cu vârsta între 8 și 14 ani; Clasa J2: juniori, cu vârsta între 14 și 18 ani

Evenimentul va avea loc în 25 și 26 august.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.