Camelia Bertea, primar orașul Victoria: ,,Dragi victorieni, vă anunț cu mare drag că am început Planul Urbanistic Zonal în zona sudică a orașului”


La Victoria au început demersurile pentru Planul Urbanistic Zonal în zona sudică a orașului, la ieșire spre Viștea de Sus. Anunțul a fost făcut de edilul Camelie Bertea, care a și explicat că în prezent nici nu exită un astfel de PUZ, dar și că fără acesta niciun investitor nu poate construi în această zonă.

,,Dragi victorieni, vă anunț cu mare drag că am început Planul Urbanistic Zonal în zona sudică a orașului la ieșirea spre Viștea de Sus, pe partea dreaptă. Fără PUZ nici un investitor nu poate construi pentru a-și deschide un punct de lucru în Orașul Victoria. În prezent nu există așa ceva. În consecință, pentru a aduce investitori trebuie să le oferim posibilitatea de a construi și de a se dezvolta. Prin realizarea PUZ se stabilesc condiții pentru utilizarea funcțională a terenului, modul de ocupare a terenului, condițiile de realizare a construcțiilor, profilarea viitoarelor drumuri în corelare cu cele existente, stabilirea lucrărilor tehnico-edilitare necesare creării unei infrastructuri adecvate noilor funcțiuni”, a anunțat edilul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Astfel, în cadrul procedurii de achiziție desfăsurată pe SICAP, pentru servicii de elaborare PUZ-Zonă prestări servicii și mică industrie, au fost depuse oferte de către doi operatori economici. În urma evaluării ofertelor a fost desemnat căstigător S.C.TOTAL BUSINESS LAND S.R.L. Contractul, în valoare de 64.260 lei cu TVA, a fost încheiat în data de 03.06.2021, având termen de execuție 5 luni, la o suprafată de 50.000 m2.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.