Cântăreața Analia Selis va susține un spectacol la Făgăraș


Făgărășenii sunt așteptați pe data de 25 mai la un spectacol susținut de cântăreața argentiniană Analia Selis, care trăiește în România.
Spectacolul face parte dintr-un turneu național aniversar care se numește „TANGO AUTÉNTICO” și se referă la 20 de ani de carieră artistică și la 10 ani de tango.
Casa de Cultură anunță că Analia Selis va sărbători alături de publicul din Făgăraș un moment important din cariera sa, pe data de 25 mai, de la ora 16:00, la scena amplasată în Zona Pietonală a Cetății Făgăraș (fosta terasă Litoral).
Între 10 mai și 8 iunie 2024, Analia Selis și invitații săi din Argentina prezintă publicului român turneul național „TANGO AUTÉNTICO”.
Într-un parcurs artistic construit între țara sa natală (Argentina) și țara de adopție (România), turneul marchează 20 de ani de carieră artistică în România și 10 ani de când Analia Selis și-a dedicat întreaga activitate tangoului, dăruind publicului o serie de proiecte concepute în jurul celui mai pasional gen muzical.
În 2022, Comitetul Interministerial Argentinian i-a acordat distincția de „Country Brand Ambassador”, ca rezultat al contribuției sale la construirea identității naționale argentiniene în străinătate. Turneele naționale „Vă place tango?”, „Tango Simfonic”, „ArgEnTango”, „Symphonic Piazzolla”, „Interbelic Simfonic” – sunt toate o mărturie a pasiunii și dăruirii Analiei Selis pentru muzica de tango.
Succesul proiectelor sale s-a tradus și prin numeroase invitații – primite din țară sau din străinătate – de a cânta alături de ansambluri importante sau de a participa la festivaluri internaționale.
Recitalul de la Făgăraș, în formulă de trio, propune publicului un repertoriu ce combină tangouri celebre argentiniene – precum „El choclo”, „Nostalgias” sau „Milonga de mis amores” – alături de piese de tango interbelic românesc, ca „Nunuțo”, „Ce faci astă seară tu?”, „Habar n-ai tu”.
Alături de Analia Selis vor urca pe scenă doi invitați din Argentina, extrem de apreciați în lumea tangoului: JULIÁN CAEIRO (pian și aranjamente muzicale) și DAMIÁN FORETIC (bandoneón).Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.