Cântăreţul Mihai Trăistariu organizează un mare festival la Făgăraş


Făgăraşul va fi gazda unui amplu festival organizat la începutul lunii februarie 2020 de cântăreţul Mihai Trăistariu. Evenimentul este destinat muzicii, teatrului, show-ului, frumuseţii etc., adică va cuprinde secţiuni de concurs dintre cele mai variate, de la muzică românească, muzică internaţională, muzică populară, până la teatru, dans, diferite talente, poezie, miss şi mister. Condiţia de vârstă este ca participanţii să aibă minim 4 ani, maxim 100 de ani!

Festivalul Prieteniei – căci aşa se numeşte – va aduna concurenţi din toată ţara, fiind organizat în mijlocul României tocmai pe considerentul de a fi accesibil participanţilor din toate colţurile ţării.

Festivalul va avea loc la Casa de Cultură în zilele de 1 şi 2 februarie 2020.

Mihai Traistariu

 

,,În drum spre Paris, mi-a venit ideea cu Făgăraşul

Mihai Trăistariu este recunoscut ca organizator de astfel de festivaluri. De ani de zile a organizat, cu precădere în oraşul natal Constanţa, tot felul de evenimente similare. Festivalul Prieteniei de la Făgăraş este o excepţie din punct de vedere al locului de desfăşurare.

,,Totul a fost o întâmplare. În vară mă aflam în drum spre Paris, împreună cu managera mea. Ne-am oprit la Făgăraş să luăm masa. Ne-a plăcut oraşul, este în centrul ţării şi pe loc ne-a venit ideea să facem aici următorul festival. După ce am mâncat, am plecat direct la Primărie şi de acolo la Casa de Cultură, primarul şi directoarea Casei de Cultură fiind receptivi la ideea noastră. Aşa se face că în curând ne întâlnim la Făgăraş”, a declarat cântăreţul pentru ziarul ,,Salut Făgăraş”.

Mihai Trăstariu spune că de peste 10 ani organizează evenimente de genul acesta.

,,Ideea organizării lor a venit după anul 2006, an în care am participat la selecţia pentru Eurovision. După momentul acela au început oamenii să mă cheme prin tot felul de jurii şi uite aşa am zis să fac eu însumi festivaluri”, mărturiseşte el.

George Rotaru va fi în juriu

Un juriu de aproximativ 10 persoane va analiza atent prestaţiile concurenţilor de pe scena Casei făgărăşene de Cultură. Cel puţin doi dintre membrii juriului sunt făgărăşeni: cântăreţul George Rotaru şi textiera Diana Ion. Potrivit organizatorului, este posibil ca şi alţi reprezentanţi ai Casei de Cultură să ia parte la jurizare.

Mihai Trăistariu estimează că Festivalul Prieteniei va avea în jur de 200 de participanţi. ,,Numai în această dimineaţă s-au înscris 15 persoane”, a precizat el, luni, 13 ianuarie.

Premiul cel mare va fi un videoclip

Mai mulţi sponsori au fost contactaţi de organizator pentru a contribui la formarea unui fond de premii. Trăistariu promite că nimeni nu va pleca acasă fără un premiu, dar bătălia cea mare se va da cu siguranţă pentru videoclipul ce va fi oferit câştigătorului.

,,Îi premiem pe absolut toţi participanţii. Avem microfoane, rochii, produse cosmetice şi aşa mai departe. Marele premiu va fi, însă, un videoclip. Premiul II va consta într-o super şedinţă foto. Facem acest festival pentru a promova tinerele talente, care altminteri nu ar avea posibilitatea să se facă apreciate sau cunoscute de public”, a afirmat Mihai Trăistariu.

Atât pe data de 1 februarie, cât şi pe 2 februarie, concursul va debuta la ora 10, iar ambele seri vor fi încheiate cu câte o gală a laureaţilor. În total, concursul are 40 de secţiuni, iar fiecare secţiune va avea trofeu separat corespunzător grupelor de vârstă.

Cei care vor să se înscrie o pot face sunând la numerele de telefon: 0737803413 sau 0721144210.

 

(Cristina Cornilă)
One thought on “Cântăreţul Mihai Trăistariu organizează un mare festival la Făgăraş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.