Ce facem în weekend? Mergem să cunoaștem proiectele Bikeathon și apoi la Ucea, la Ziua Recoltei


  • Un nou weekend în care descoperim lucruri speciale, din Țara Făgărașului

Sâmbătă, 17 septembrie, între orele 12.00 și 15.00, ești așteptat în foaierul Casei Municipale de Cultură Făgăraș. Acolo, vei cunoaște proiectele înscrise în acest an la concursul de biciclete Bikeathon, dar și oamenii care se implică în comunitățile lor. Organizatorii concursului te așteaptă la un yard sale caritabil. Între 12.00 și 15.00 vei descoperi o selecție de lucruri speciale, de la haine la obiecte de decor, dulciuri și limonadă, pe care le vei putea achiziționa la super – prețuri. Toți banii încasați vor reprezenta donații pentru cele 11 proiecte înscrise anul acesta la Bikeathon.

Și tot sâmbătă, ești așteptat la un festin culinar și la un program artistic, la Ucea de Jos. Acolo se va desfășura evenimentul ,,Ziua Recoltei’’.

,,Ziua Recoltei’’ va fi organizată sub forma unui târg de produse agricole și culinare, oferite de localnici, în cadrul unui eveniment din care nu vor lipsi numeroase momente artistice tradiționale, cântece și dansuri populare.

Deschiderea evenimentului va avea loc la ora 12.00, iar spectacolul folcloric la ora 15.00 la căminul cultural din Ucea de Jos.

Pe scenă vor urca Ionuț Langa, Adina Roșca&Cătălin Doinaș, Formația Europa, Formația Armonia, Nicoleta Florea, Livia Sorlea, Grupul Sirinx, Grupul Cetina de Brad, Bârlodeanu Marian, Ansamblul Comorile Arpașului, Ansamblul Clubul Copiilor Victoria.

Proiectul este realizat cu sprijinul Asociației Comunitare Ucea, sprijinit de Primăria și Consiliul Local al comunei Ucea și cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Iar duminică, 18 septembrie, mergem în sala de sport a Colegiului Național ,,Radu Negru” unde handbaliștii făgărășeni încep un nou campionat pe teren propriu și vor juca împotriva celor de la CSM Odorhei. Meciul va începe la ora 12.00.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.