Cine sunt candidații la Consiliul Local din partea partidului Viitorul Țării Făgărașului și ce profesii au


Partidul Viitorul Țării Făgărașului a prezentat într-o conferință de presă întreaga listă de 24 de persoane cu care va participa la alegerile locale din iunie 2024. Este lista pentru Consiliul Local Făgăraș, partidul anunțând că nu are candidat la Primăria Făgăraș, dar va sprijini candidatura actualului primar Gheorghe Sucaciu.

Președintele partidului, Lucian Mija, a dat citire întregii liste și a arătat că ea este formată din făgărășeni cu vârste cuprinse între 25 și 73 de ani, de profesii diferite.

 

Lista pentru Consiliul Local Făgăraș

1.     Popa Ovidiu, 53 de ani, antreprenor

2.     Mija Lucian, 46 de ani, jurist

3.     Tarczali Alexandru, 38 de ani, antreprenor

4.     Nicoară Ciprian Ionuț, 40 de ani, economist

5.     Lascu Iulian, 53 de ani, economist

6.     Tița Cristian, 35 de ani, medic stomatolog

7.     Ciora Ioan, 39 de ani, jurist

8.     Florea Antonia, 34 de ani, jurist

9.     Szabo Attila Imre, 43 de ani, inginer

10.    Moroșan Sandu Marian, 73 de ani, pensionar

11.    Motronea Cătălina Ioana, 29 de ani, medic veterinar

12.    Ludu Gheorghe, 58 de ani, instructor auto

13.    Gulu Eugen Alexandru, 36 de ani, antreprenor

14.    Aldea Angelica, 49 de ani, profesor

15.    Burlacu Gelu, 42 de ani, economist

16.    Boier Elena, 64 de ani, inginer

17.    Hogea Ovidiu, 39 de ani, inginer

18.    Berian Georgeta, 38 de ani, asistent social

19.    Aldea Ioan, 59 de ani, cadru tehnic PSI

20.    Bratu Mihaela Livia, 51 de ani, contabil

21.    Vâja Ana Maria, 25 de ani, contabil

22.    Bucur Ioana Laura, 34 de ani antrenor inot

23.    Delcea Cornel Marius, 60 de ani, antreprenor

24.    Benția Adela Mihaela, 41 de ani, reprezentant vânzări

 

,,În ultima perioadă mai mulți făgărășeni ni s-au alăturat organizației noastre de la Făgăraș și, de asemenea, s-au creat în unele comune și grupuri de inițiativă, din rândul cărora avem și candidați la alegerile locale. Este un lucru foarte bun pentru noi, având în vedere că suntem la prima experiență de acest gen. Pe lângă candidații la Consiliul Local Făgăraș, avem candidat la primar și listă completă pentru Consiliul Local la Șercaia, avem candidat la primar și listă completă pentru Consiliul Local la Beclean și avem listă de candidați pentru Consiliul Local Sâmbăta de Sus”, a explicat președintele Lucian Mija.

 

 

,,Eu zic că este cu noroc dacă astăzi, chiar de ziua mea, la 53 de ani, avem această conferință de presă de prezentare a candidaților. În perioada ce urmează ne vom focusa pe multă muncă, pe discuții cu oamenii, le vom arăta cine suntem și ce vrem să facem. Eu sunt consilier în Legislativul făgărășean de patru mandate, dar cum a fost în ultimii 4 ani chiar nu mi-a plăcut deloc. A fost cu multă gălăgie, cu multe jigniri, cu discuții inutile. Pentru a nu mai fi așa, am decis să mă alătur echipei de la Viitorul Țării Făgărașului, pentru a reuși să formăm o majoritate liniștită și stabilă în Consiliul Local”, a declarat Ovidiu Popa, cel care deschide lista organizației pentru CL Făgăraș.

 

,,Mă numesc Simona Maria Butum, am 50 de ani, sunt căsătorită, sunt asistent medical generalist cu grad principal la Șercaia. Am decis să candidez la funcția de primar al comunei Șercaia din trei motive: din dragoste pentru cetățeni, din datoria față de strămoși (familia mea face parte dintre cei mai vechi locuitori ai comunei), pentru că la Șercaia este nevoie de o schimbare. M-am născut, am crescut și muncesc în Șercaia de când mă știu. 4 ani am lipsit, cât am fost la liceu la Brașov, apoi de 30 de ani îmi dedic energia și priceperea mea locuitorilor comunei Șercaia”, a declarat Simona Butum, candidatul partidului pentru fotoliul de primar al comunei Șercaia.

 

,,Mă numesc Valentin Receanu, am 45 de ani, sunt tehnician dentar de profesie. Am ales să vin alături de acest partid tânăr și curat ca să ne putem canaliza toată energia pentru cetățean și pentru dezvoltarea comunității. Avem o listă completă de candidați la Consiliul Local, oameni harnici din comună care pot și doresc să facă treabă pentru cetățeni. În această comună s-au pierdut foarte multe trenuri, mai ales pe fonduri europene, noi vom încerca să aducem cât mai mulți bani din aceaste surse, pentru că în restul bugetul comune, nefiind investitori, este destul de sărac”, a declarat Valentin Receanu, candidatul pentru funcția de primar al comunei Beclean.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.