Colegiul Național „Radu Negru“, din nou pe primul loc la o competiție sportivă!


Luni, 20 ianuarie, a avut loc la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“ faza regională (Făgăraș, Victoria, Rupea) a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, atât la baschet băieți, cât și la baschet fete. Competiția, rezervată elevilor din ciclul gimnazial, clasele V-VIII, s-a desfășurat pe parcursul a două ore, iar la final echipele Colegiului Național „Radu Negru“ s-au clasat pe prima poziție. Astfel, acestea vor reprezenta Făgărașul la faza județeană ce va avea loc cel mai probabil la mijlocul lunii martie la Brașov.

Locul II la echipa de fete a fost obținut de Școala Gumnazială Rupea, în timp ce echipa secundă la baschet băieți a fost obținut de Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“.

De menționat este faptul că echipa de fete a Colegiului Național „Radu Negru“ a obținut în trecut locul I la faza județeană și a reprezentat județul la faza zonală, ce a avut loc la Târgu Secuiesc.

Copiii au avut o evoluție curajoasă și ne-am impus  atât la competiția masculină, cât și cea feminină. Trebuie să ne pregătim în continuare pentru că la faza județeană vom întâlni echipe foarte bune“, a dec larat prof. educație fizică, Dragoș Bogdan, Colegiul Național „Radu Negru“.

La competiția feminină Colegiul Național „Radu Negru“ a fost reprezentat de două echipe. Cele trei formații ale Colegiului au fost însoțite de către profesorii Dragoș Bogdan și Novac Ionel.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.