Comedia ,,Ceapa’’, în regia lui Dan Tudor, pe scena căminului cultural din Șinca Nouă


Spectacolul ,,Ceapa’’, de Aldo Nicolaj, în regia lui Dan Tudor, a putut fi urmărită de oamenii din Șinca Nouă, în cadrul unei reprezentații a actorilor Teatrului ,,Stela Popescu’’. Evenimentul cultural a avut loc duminică, 2 octombrie și s-a desfășurat în cadrul proiectului ,,Spectacole de teatru în comuna Șinca Nouă’’.

Oamenii din Șinca Nouă au avut parte de un eveniment inedit la ei în comună. În căminul cultural din Șinca Nouă a avut loc o reprezentație de excepție a actorilor de la Teatrul ,,Stela Popescu’’ din București. Spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj, regia Dan Tudor, a putut fi văzut duminică, 2 octombrie, de la ora 18:00, la Căminul Cultural din localitatea Șinca Nouă, într-un spaţiu în care accesul la cultură este destul de dificil.

Dacă până acum oamenii au avut parte de spectacole de tradiții, iată că, de această dată, au avut parte și de o activitate ce nu s-a mai desfășurat de mulți ani la ei în comună, publicul apreciind actori de notorietate națională, pe care îi vedeau doar la televizor sau în filme.

Comedia ,,Ceapa’’ i-a avut în distribuție pe actorii Adrian Păduraru, Alexandra Velniciuc, Sorin Aurel Sandu, Silvia Stanciu, Cătălin Frăsinescu, Ana Maria Ivan, Andreea Șovan / Irina Cărămizaru și Cristian Neacșu. Intrarea a fost gratuită și s-a făcut doar pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile.

Un prim eveniment în cadrul proiectului ,,Spectacole de teatru în comuna Șinca Nouă’’ a avut loc în luna iunie a acestui an, atunci când cei tineri din comună s-au putut bucura de teatru. Teatrul Cult, sub coordonarea făgărășeanului Vladimir Vărzaru, a oferit elevilor din Șinca Nouă o oră plină de cultură, cu numere de pantomimă, teatru de păpuși și scenete comice.

Proiectul este susţinut de Consiliul Judeţean Braşov în cadrul Programului privind acodarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului pe anul 2022, pentru evenimente culturale iniţiate de autorităţi şi instituţii publice.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.