Compania Naţională de Investiţii a scos la licitaţie baza sportivă de la Făgăraş


Anunţul a fost făcut de primarul Gheorghe Sucaciu. Baza va fi realizată pe fostul teren de zgură al Nitramoniei.

,,Baza sportivă, despre care vă spuneam în luna februarie că ne-o dorim pentru copii, a fost scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții. Contractul pentru proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului are o valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro.

Aceasta va avea: teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori; teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis; clădire vestiare și administrativă; parcare”, a anunţat edilul.

primar Gheorghe Sucaciu

Baza sportivă de tip 1 vine în sprijinul a peste 280 de tineri sportivi legitimați la clubul municipal, dar și a celor două grupe de copii care nu sunt legitimați încă. Aceasta va fi construită pe fostul teren de zgură al Nitramoniei, în apropierea complexului sportiv de înot și agrement, realizat tot prin CNI, pentru care au început deja lucrările pe amplasamentul fostului ștrand din parcul „Regina Maria”.

Reprezentanții Federaţiei Române de Fotbal s-au aflat la Făgăraş în februarie acest an pentru a discuta cu primarul Sucaciu despre construcţia bazei sportive. Au fost prezenţi atunci președintele FRF Răzvan Burleanu, vicepreședintele Octavian Goga, președintele comisiei tehnice Mihai Stoichiță, secretarul general-adjunct Gabi Bodescu și managerul de competiții Felix Grigore.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.