Comunicat SALCO – Lămuriri privind postările de pe reţeaua de socializare 


Salco ServUrmare a controlului efectuat in teren, Garda de Mediu a sanctionat societatea noastra comerciala cu amenda contraventionala in cuantum de 100.000Lei, din care societatea noastra platit deja suma de 25.000Lei.
La dezbaterea publica privind pretul serviciilor de salubritate, care s-a desfasurat la Casa Municipala de Cultura Fagaras la data de 11 aprilie a.c., au fost expuse argumentat toate motivele majorarii pretului. De asemenea, pe parcursul celor 4 ore de discutii, majoritatea fagarasenilor au inteles si au apreciat eforturile municipalitatii de a prelua sarcina suplimentara – colectarea taxei de salubritate, ce are ca scop dezvoltarea si continua implementare de proiecte investitionale menite sa aduca SALCO Fagaras la standarde europene.
Cu certitudine ca fagarasenii au inteles necesitatea achitarii taxei de salubritate pe de o parte, dar si responsabilitatea selectarii inteligente.
Pana la data prezentei, mai bine de 60% dintre contribualii fagaraseni au depus deja declaratiile, pentru taxa de salubritate, fapt ce ne incanta si ne responsabilizeaza in acelasi timp.
Pana la finele anului 2019 situatia depozitarii si selectarii gunoiului menajer de pe fosta platforma chimica se va reglementa simtitor, in acest sens, va aducem la cunostinta faptul ca suntem atent monitorizati, asa cum se si mentioneaza in raspunsul pe care l-ati primit din partea Garzii de Mediu.
Initiativele civice trebuie sa dovedeasca un scop precis, cu urmari benefice pentru comunitate, ceea ce nu regasim in demersurile dvs. care genereaza, pe de o parte plata amenzilor din sumele destinate investitiilor si denigrarea societatii noastre in mediul online, pe de alta parte.
In final, conchidem prin a va asigura in continuare, dragi fagaraseni, ca preluarea gunoiului menajer se va desfasura in graficul si conform planificarii anuale.

Reprezentant comunicare si relatii cu publicul – SALCO Fagaras.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.