Continuă reabilitarea și modernizarea viitoarei creșe de pe strada Tăbăcari


Continuă reabilitarea și modernizarea clădirii de pe strada Tăbăcari nr. 11, care este transformată în creșă și va fi dată în folosință anul viitor.

În această perioadă, a fost evacuată aproximativ 50-60 de cm de umplutură de la parterul clădirii C2, iar acum se lucrează la începerea subzidirilor pe partea de pivniță a clădirii. În clădirea C1 a fost evacuată, de asemenea, 60 de cm de umplutură din interior, subzidirile fiind în execuție.

Lucrările structurale de la șarpanta clădirii C2 sunt în curs de finalizare. S-au montat cu o automacara cele doua grinzi metalice care vor întări planșeul din lemn. Zilele trecute, a fost livrat primul transport de țiglă pentru acoperiș și va fi montată în curând. Constructorul clujean a achiziționat țigla de la o firmă din Făgăraș, betonul de la o firmă din Țara Făgărașului, iar pentru deșeurile care au rezultat în urma lucrărilor s-a apelat la Salco Serv.

Lucrările sunt finanțate în totalitate de către Biserica Evanghelică-Lutherană din România. La finalizarea acestora, anul viitor, clădirea va fi primită de către municipalitate pentru a fi administrată pe o perioadă de 49 de ani. Din toamna anului viitor, vor exista aproximativ 25 de locuri pentru ante-preșcolari și noi locuri de muncă pentru cadre didactice și personal auxiliar.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.