Copiii, părinții și bunicii s-au bucurat de piesa de teatru ,,Jack și vrejul de fasole”


Actorii Teatrului “Ion Creangă” din București au jucat marți, 30 august, spectacolul de teatru “Jack și vrejul de fasole”.

Copiii, părinții și bunicii s-au bucurat de piesa de teatru ,,Jack și vrejul de fasole’’, pusă în scenă marți, 30 august, de către actorii Teatrului ,,Ion Creangă’’ din București. Totul în cadrul proeictului ,,Mentor Me! Stop atitudinilor rasiste.

Claudiu Muntean

,,În cadrul proiectului ,,Mentor Me! Stop atitudinilor rasiste’’ ne propunem o serie de activități, printre care marți, 30 august, s-a desfășurat la Casa de Cultură o piesă de teatru ,,Jack și vrejul de fasole’’, adresată copiilor, în general. Sperăm că tinerii s-au distrat, pentru că pentru ei a fosts cris acest proiect, elevii, copiii, tinerii din Făgăraș și nu numai. Sperăm că părinții, de asemenea, au fost încântați de piesa de teatru, dar sperăm să participe și la celelalte activități din cadrul proeictului nostru. Proiectul Mentor Me! Stop atitudinilor rasiste își propune să aducă în plin plan cultura, tradiția și să aducă copiii mai aproape de teatru și de educație’’, a declarat Claudiu Muntean, coordonator al proiectului Mentor Me! Stop atitudinilor rasiste.

Proiectul ,,MentorMe. Stop atitudinilor rasiste” se implementează pe raza județului Brașov și are ca beneficiari 140 de tineri și adulți de etnie romă, urcaineni, români și maghiari. Acesta este finanțat de Agenția Națională pentru Romi și cofinanțat de Asociația Romilor din Făgăraș și Primăria Făgăraș și se implementează în perioada august – octombrie 2022.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.