Crimă la stână!


Săptămâna trecută, în urma unei altercații verbale, un cioban care lucra la o stână aparținând soției primarului comunei Bunești, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 21 de ani.

Totul a pornit de la o găleată cu apă. Evenimentul s-a petrecut în prezența primarului din Bunești, Mircea Pălășan.

Acesta a acordat și primul ajutor. „Tânărul lucra ca zilier la stână. În urmă cu ceva timp i-am dat tânărului  bani să-și cumpere un cal. În contrapartidă, tânărul lucra la stână. Stâna nu este a mea, este a soției. Eu sunt primar, nu am voie să am stână. Aceasta nu este  înregistrată pe PFA sau persoană juridică. Atacatorul are 51 de ani. Un eveniment regretabil. Tânărul a fost înmormântat în cursul zilei de duminică” a declarat, pentru ASUM, primarul Mircea Pălășan.

Victima era tatăl unei fetițe. Concubina acestuia este însărcinată cu gemeni. Autorul a fost arestat.

Autorul crimei a fost reținut de polițiști, iar instanța a dispus arestarea preventuivă a acestuia.

„În baza art. 202, art. 223 alin. 2 raportat la art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului GRAURE ANDREI-NICOLAE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de «omor», prevăzută de art. 188 al. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, de la 02.07.2020 şi până la data de 31.07.2020 inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, onorariul apărătorului din oficiu urmând a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. Executorie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, pe 02.07.2020, ora 17.45”.

Sursa: asum.ro
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.