Cupa „Uniți în Centru“ și-a desemnat câștigătorii: Castanii Făgăraș


uniti in centru fotbal

uniti in centru castigatoriTimp de trei zile, la Făgăraș, a avut loc Cupa la fotbal „Uniți în centru“, competiție sportivă organizată de Asociația Partida Romilor „Pro Europa“ Făgăraș.

De vineri, 30 noiembrie și până duminică, 2 decembrie, 12 echipe din Regiunea Centru au disputat mai multe meciuri, iar la final cea mai bună dintre ele a fost recompensată – Castanii Făgăraș!

uniti in centru„Am avut parte de trei zile pline de sport la Făgăraș. S-au înscris 12 echipe, tineri din Regiunea Centru. Toate meciurile s-au disputat în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“. Mulțumim tuturor celor prezenți, celor care au făcut posibilă această competiție sportivă. Felicitări tuturor echipelor pentru fairplay, felicitari câștigătorilor CUPEI APRPE 2018, Castanii Făgăraș! Mulțumim echipelor de fotbal Nitramonia Făgăraș și Steagu Roșu Brasov pentru că ne-au arătat ce înseamnă fotbalul de calitate, precum și domnilor Vasile Nucă și Alexandru Gherghe pentru că ne-au unit încă o dată la Făgăraș“, ne-a declarat Ionuț Androne, organizatorul evenimentului.

uniti in centru1

Câștigătorii competiției – Castanii Făgăraș – au fost recompensați cu diplome și medalii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.