Deschis la buletine în ziua alegerilor


  • SPCLEP Făgăraș eliberează acte de identitate și în weekendurile cu alegerile prezidențiale, ambele tururi.

Angajații instutiției sunt la datorie și duminică, 10 noiembrie, de ziua alegerilor prezidențiale, pentru a asigura eliberarea actelor de identitate necesare exercitării dreptului de a vota, precum și în weekendul cu al doilea tur de alegeri. Astfel, instituția este deschisă pentru primiri cereri și eliberări acte de identitate duminică, 10 noiembrie, 7.00 – 21.00.

Același program este valabil și în perioada 23 – 24 noiembrie 2019, când va avea loc al doilea scrutin pentru alegerile prezidențiale.

Cartea de identitate se întocmește și se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, stării civile, cetățeniei române și a domiciliului. Contravaloarea eliberării cărții de identitate este de 7 lei și se achită, doar în perioadele menționate, la ghișeul Serviciului de Evidență a Persoanelor, situat la parterul Casei de Cultură. De asemenea, poate fi achitată online iar detaliile necesare sunt la următoarea adresă web: www.primaria-fagaras.ro/index.php/primaria/comunicat/273

Cartea de identitate provizorie va fi eliberată în cazul în care cetățenii nu pot prezenta anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu, etc.), dar este absolut necesar cel puțin unul dintre cele menționate mai sus. Atenție, în acest caz se vor depune și 4 fotografii de 3 cm (tip buletin) și o taxă de 1 leu, achitată la fel ca în cazul cărților de identitate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.