Direcţia de Sănătate Publică: comunicat de presă


Direcţia de Sănătate Publică Braşov, prin purtătorul de cuvânt Anca Bâtiu, a transmis către mass-media un comunicat de presă referitor la amenajarea unui spaţiu din incinta spitalului făgărăşean pentru eventualele cazuri sau suspiciuni epidemiologice. Redăm mai jos comunicatul integral:

,,Avand in vedere alegatiile aparute in presa locala din Tara Fagarasului, in legatura cu modificarile temporare in structura functionala a Spitalului Municipal ,,Dr. Aurel Tulbure” Fagaras, facem urmatoarele precizari:

In conformitate cu prevederile Ord Ms Nr. 313/26.02.2020, art.6, alin. 2 si 3 si art.8, Directiile de Sanatate Publica Judetene si  unitatile sanitare cu paturi au obligatia de a identifica si pregati spatii de izolare a pacientilor simptomatici care se incadreaza cu definitia de caz, in contextul epidemiologic actual.

Precizam ca modificarile temporare in structura functionala a Spitalului Municipal ,,Dr.Aurel Tulbure” Fagaras au fost facute cu respectarea prevederilor legislatiei sanitare in vigoare, cu dezideratul de protejare a starii de sanatate a populatiei.”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.