Doi răniți la Victoria din cauza artificiilor


artificiiDoi tineri victoreni au fost răniți în acest sfârșit de săptămână de artificii. Incidentul s-a petrecut în orașul Victoria, acolo unde s-au desfășurat și zilele orașului. Potrivit polițiștilor, cei doi tineri au fost răniți de o petardă care s-a îndreptat în direcția lor, a explodat și a ricoșat în picior, provocându-le arsuri la nivelul gambelor.

„La data de 25 august a.c., lucrători din cadrul Poliției Orașului Victoria au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane, în vârstă de 23 ani, respectiv 25 ani, au fost victimele unui incident produs în timpul unui foc de artificii organizat pe raza orașului Victoria. Cu ocazia cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că, în data de 24 august a.c., în jurul orei 23,00, cele două persoane au fost rănite de o petardă care s-a îndreptat în direcția lor, a explodat și a ricoșat în picior, provocându-le arsuri la nivelul gambelor, precum și deteriorarea unor articole de îmbrăcăminte și a unui telefon mobil“, au declarat reprezentanți ai IPJ Brașov.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”nerespectarea regimului materiilor explozive”, ”distrugere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”, dosar  instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

STIHL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.