Donează o carte pentru copiii silitori, dar nevoiași, din Făgăraș. Eveniment caritabil


Organizația Femeilor Social Democrate Făgăraș, cu sprijinul Bibliotecii Făgăraș, organizează marți, 21 martie, un eveniment caritabil, care are ca scop susținerea educației și promovarea lecturii și a cititului.

La acest eveniment sunt așteptați toți făgărășenii, părinți, bunici, copii, care doresc să doneze o carte nouă pentru copiii silitori, dar nevoiași, din Făgăraș.

,,Copiii iubesc poveștile, cărțile și lumile pline de aventuri și învățăminte ce li se deschid cu fiecare lectură! O carte aduce zâmbete pe fețe, trezește emoție și sclipiri de imaginație în mintea și sufletul celor mici și credem cu tărie că e dreptul tuturor copiilor să aibă acces la lectură! Copiii sunt copii, indiferent de statut social, etnie, religie ori zonă geografică. Nevoile lor de bază sunt aceleași, iar drepturile lor de a se bucura de joacă, atașament și educație ar trebui să fie la fel. Din acest motiv, ne-am și gândit la un astfel de eveniment, la care așteptăm toți cei care doresc să doneze o carte pentru acești copilași. Micii făgărășeni prezenți la eveniment vor avea parte și de surprise din partea organizatorilor’’, a spus Aurora Divile, Organizația Femeilor Social Democrate din Făgăraș.

Evenimentul va avea loc marți, 21 martie, în sala mică a Casei de Cultură, începând cu ora 17.30, intrarea este liberă.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.