Dosare penale pentru șoferi fără permise de conducere


La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 11.00,  polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe DJ 104A, în localitatea Sâmbăta de Sus.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 42 ani, din comuna Viștea, ce condusese autoturismul avariat. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

politieTot joi, 12 septembrie, în jurul orei 21.30,  polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Sâmbăta de Sus, care a condus un motoscuter neînmatriculat, pe DJ 104A, în localitatea Sâmbăta de Sus. În urma verificărilor polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Joi, 12 septembrie, în jurul orei 12.00,  polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au depistat un bărbat de 51 ani, din localitatea Valea Călugărească, județul Prahova, care a condus o autoutilitară pe DJ 132, în localitatea Homorod, în timp ce se avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducere fără permise și conducere de vehicule neînmatriculate, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.