Două excursii în Țara Făgărașului, după info-tripul din 8-11 aprilie


Info-tripul organizat în Țara Făgărașului, în perioada 8-11 aprilie, a ,,produs” deja primele circuite turistice în zonă. Două excursii au fost lansate de o agenție de turism, fiecare de câte o zi, la principalele obiective turistice.

Info-tripul a fost organizat de Asociația ,,Țara Făgărașului” și de grupul Young ANAT, condus de făgărășeanul Cristian Vlad și aflat în subordinea Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Acesta a constat în aducerea în Țara Făgărașului a unor agenți de turism în căutare de destinații pentru excursii.

În urma acțiunii, Agenția bucureșteană Hello Holidays a lansat deja primele două circuite de o zi, sub sloganul ,,O zi cât o vacanță”.

Ambele circuite au plecare din București și costă 139 de lei de persoană.

O primă excursie vizează obiectivele: Mânăstirea Rupestră de la Șinca Veche, complexul ,,La Vâltori” de la Lisa, Mânăstirea de la Sâmbăta de Sus și Izvorul Părintelui Arsenie Boca.

Cealaltă excursie se face la obiectivele: Cetatea Făgăraș, Biserica fortificată din Cincu, Mânăstirea cisterciană de la Cârța și Castelul de lut Valea Zânelor.

 

Foto: info-tripul din 8-11 aprilie

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.