Echipa de baschet fete a Colegiului Național „Radu Negru“, cea mai bună din județ


baschet feteSâmbătă, 9 martie, a avut loc la Brașov, Sala Brașovia, faza județeană a competiției de baschet fete, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Echipa de baschet fete a Colegiului Național „Radu Negru“ a câștigat faza zonală (Făgăraș – Victoria – Rupea) și astfel și-a câștigat dreptul de a participa la faza județeană.

În urma desfășurării competiției, echipa de baschet fete, antrenată de profesorul Bogdan Dragoș, a câștigat toate cele patru meciuri pe care le-a disputat, de o manieră categorică, și astfel, la final, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. Și-a câștigat dreptul de a participa la faza zonală ce va avea loc la Târgu Secuiesc, în perioada 22-24 martie.

Performanța este cu atât mai mare cu cât și anul trecut am reușit să ne impunem la faza județeană și să reprezentăm județul în fazele următoare ale competiției. Fetele au evoluat curajos și astfel am reușit să câștigăm titlul de campionaă județeană. Ne vom pregăti în continuare la fel de serios pentru următoarea comeptiție ce va avea loc peste două săptămâni“, ne-a declarat prof. Dragoș Bogdan.

Luni, 4 martie, echipa de handbal fete a Colegiului Național „Radu Negru“, antrenată de prof. Bogdan Dragoș, a participat la faza județeană, unde, la final, s-a clasat pe locul al IV-lea, fiind la un pas de a urca pe podium (meciul pentru medalia de bronz a fost pierdut la loviturile de la 7 metri).

Desfășurarea jocurilor:

Colegiul Național „Radu Negru“ – Școala Gimnazială nr. 27 A. Germaschi – 20 – 10;

Școala Gimnazială Hoghiz – Colegiul Național „Radu Negru“ 4 – 22;

Colegiul național „Radu Negru“ – Liceul Teoretic Zărnești – 20 – 8;

Școala Generală nr. 8 – Colegiul Național „Radu Negru“ – 10 – 20.

Componența echipei de baschet fete:

Dobrin Daria Gabriela, Morar Diana, Ghișa Alexandra, Contatore Paule, Groza Lydia, Motoc Valentina, Sara Moga, Șerban Dana Otilia, Faydaver Meliss.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.