Făgăraș. Ghiozdane și rechizite noi pentru preșcolari și școlari


  • 20 de copii care învață la Școala Gimnazială nr. 4 din cartierul Galați și la Colegiul „Aurel Vijoli“ au primit rechizite noi. Totul în cadrul proiectului „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“, derulat de Fundația Comunitară „Țara Făgărașului“, Primăria Făgăraș și Asociația Romilor din Făgăraș.

Dacă în luna septembrie preșcolarii de la Grădinițele Bursucul și Pinochio au primit câte un ghiozdan cu rechizite noi, acum a venit momentul copiilor care învață la Școala Gimnazială nr. 4 din Galați și la Liceul Aurel Vijoli, clasele 0 – IV, să aibă tot ce le trebuie pentru școală. Acestea au fost posibile datorită proiectului „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“, derulat de Fundația Comunitară „Țara Făgărașului“, Primăria Făgăraș și Asociația Romilor din Făgăraș.

„Am reușit să ajutăm încă 20 de copii, de la clasa pregătitoare la clasa a IV-a, de la cele două școli, să aibă rechizite noi pentru școală. Știm că părinților le este greu, mai ales în această perioadă, să cumpere rechizite pentru micuții lor. Din acest motiv, așa cum o facem în fiecare an din 2012 încoace, ne-am concentrat energia pe domeniul educației și pe sprijinirea familiilor vulnerabile din municipiul nostru“, a spus Ionuț Androne, coordonator APRPE Brașov.

Proiectul „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“ este cofinanțat de Primăria Făgăraș, iar valoarea totală a proiectului este de 43.280  lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.