Făgărășenii, invitați la o dezbatere publică privind regulamentul procesului de bugetare participativă. Se poate participa și online


Luni, 24 aprilie 2023, ora 17:00, va avea loc în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Făgăraș DEZBATEREA PUBLICĂ privind APROBAREA UNOR MĂSURI DIN CADRUL REGULAMENTULUI PENTRU IMPLEMENTAREA PROCESULUI DE BUGETARE PARTICIPATIVĂ  LA NIVELUL MUNICIPIULUI FĂGĂRAȘ în anul 2023.

foto: Salut Făgăraș

Puteți participa la dezbatere atât fizic cât și online pe platforma zoom la link-ul: https://us06web.zoom.us/j/82425055102

Începând cu data de 28 martie 2023, Regulamentul procesului de Bugetare participativă Făgăraș 2023 poate fi consultat la adresa https://bp.primaria-fagaras.ro/regulament/. Pentru informații, vă sta la dispoziție persoana de contact: Matei Marius – consilier – Birou Implementare Proiecte de Finanțare, Relații Internaționale, de luni până  joi între orele 08:00 – 16:30 și vineri între orele 08:00 – 14:00, la sediul Primăriei Municipiului Făgăraș, strada Republicii, Nr. 3.

Propunerile, sugestiile și amendamentele cu privire la aprobarea măsurilor din cadrul regulamentului pentru implementarea procesului de Bugetare participativă la nivelul Municipiului Făgăraș 2023, vor fi depuse fizic la Birou Implementare Proiecte de Finanțare, Relații Internaționale sau transmise către e-mail proiecte@primaria-fagaras.ro/bpfagaras@gmail.com până la data de 21 aprilie 2023.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.