Făgărașul găzduiește cea de-a treia ediție a turneului de handbal juvenil: Făgăraș Handbal Cup


  • 60 de echipe se vor întrece în perioada 8-14 august în cadrul celei de-a treia ediții a Turneului Internațional Făgăraș Handbal Cup. Evenimentul este organizat de ACS Maro Făgăraș, în colaborare cu CSM Făgăraș și Primăria Făgăraș.

Competiția pentru juniori Făgăraș Handbal Cup” va avea loc în perioada 8-14 august și va întruni peste 60 de echipe din toată țara, dar și din străinătate. Meciurile se vor juca în sălile de sport ale Colegiilor Radu Negru și Doamna Stanca. Potrivit organizatorilor, ,,Făgăraș Handbal Cup” va cuprinde 7 categorii de vârstă. Astfel, între 9 și 12 august se vor juca meciurile aferente juniorilor și junioarelor 1 (2003-2004), junioarelor 2 (2005-2006) și junioarelor 3 (2007-2008). Pe 13 și 14 august va fi rândul juniorilor și junioarelor 4 (2009-2010), dar și al minihandbalului fete și băieți (2011-2012). Din Făgăraș vor participa 5 echipe de la CSM Făgăraș și alte 5 echipe de la CSS Făgăraș.

Pentru a asigura desfășurarea în condiții de siguranță sanitară, toate meciurile se vor juca fără spectatori.

,,Vom premia locurile I, II și III, la finalul competiției. La meciurile de la minihandbal, însă, nu vom ține scorul și toate echipele vor fi premiate. Din păcate, din cauza condițiilor actuale, am luat decizia ca acest turneu să se desfășoare fără spectatori în sală. Singurii care vor fi prezenți vor fi sportivii și oficialii turneului”, a declarat Marius Marocico, organizator al turneului de handbal juvenil.

Organizatorul face toate eforturile să transmită competiția live pe internet. Detalii vor fi afișate pe pagina de facebook ACS Maro Făgăraș.

 (Alina ROMAN)

foto: CSM Făgăraș handbal juniori/facebook.com

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.