„Făgărașul va fi din nou pe podium la concursurile de dans! Mulțumim, Bikeathon!“


 

bikeathon hansel si gretel1Talentații dansatori făgărășeni e la trupa Hansel și Gretel au strâns și ei suma necesară la concursul Bikeathon!

Proiectul depus de îndrumătorul lor, Adela Mihalcea, „Vreau să fiu din nou campion“ a adunat la startul competiției caritabile organizată sâmbătă peste 40 de bicicliști.

foto: Dinu Constantin

foto: Dinu Constantin

Proiectul pe care l-am depus la Bikeathon este, ca de fiecare dată, legat de concursurile noastre de dans, de aceea poartă titlul „Vreau să fiu din nou campion!“. Noi avem o colaborare frumoasă cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului chiar de la începuturile acesteia, iar concursul Bikeathon a fost de fiecare data foarte important deoarece, prin proiectele depuse la acest concurs, am reușit să acoperim o parte din costurile necesare. În acest an am reușit să realizăm 100% proiectul nostru, cu ajutorul celor peste 40 de bicicliști, care au pedalat pentru noi, dar mai ales cu ajutorul celor care au susținut material proiectul nostru înscris la Bikeathon. De aceea doresc să mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au implicat. În primul rând copilașilor și nu numai, care au pedalat, apoi susținătorilor care au investit în acești copii minunați și talentați. Și nu în ultimul rând părinților copiilor trupei, care mi-au fost alături și s-au implicat foarte mult, așa cum au făcut de fiecare dată“, ne-a mărturisit Adela Mihalcea.

bikeathon hansel si gretel3Sâmbătă, la Bikeathon, tinerii dansatori de la trupa Hansel și Gretel au avut pregătit și un stand special pentru cei care au dorit să afle mai multe despre proiectul lor. Au avut și baloane de săpun, și vată de zahăr, și împletituri păr, ateliere de lucru, pictură pe gips și piatră, modelaj cu plastelină.

bikeathon hansel si gretel4Așa că, dacă doriți să îi vedeți pe micii dansatori pe scenă, vor dansa la spectacolul „Vine vacanța“, ce va avea loc în 11 iunie, la Casa de Cultură. Iar al doilea spectacol – Summer Fest“, ce va fi organizat în 14 iunie, la stadion.

Apoi vom lua o mică pauză, pentru a ne reîncărca bateriile, iar apoi, din luna august, vom reîncepe pregătirile. În toamnă va avea loc următorul concurs internațional de dans, la care vom participa. Vă promitem, ca de fiecare dată, că nu vă vom dezamăgi și vom face cinste Făgărașului“, ne-a mai spus Adela Mihalcea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.