Femeia dispărută din Comăna a fost găsită în Olt. Trupul său este scos acum din apă


Tragedie fără margini în sânul unei familii din Comăna de Jos, care, în loc să facă trecerea dintr-un an în altul în linişte, se va gândi cum să-şi înmormânteze un membru. disparuta

Tânăra în vârstă de 35 de ani, care a dispărut de acasă în data de 27 decembrie, la ora 07.00 dimineaţa, a fost găsită. În Olt! Înecată!

,,Astăzi, în jurul orei 13.00, în urma activităţilor de căutare, lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Hoghiz au găsit, în râul Olt, trupul femeii dispărute din Comăna. În acest moment sunt efectuate operaţiuni de scoatere a corpului femeii din apă”, a declarat scms. Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

În 27 decembrie, de Sfântul Ştefan, fata a dispărut de acasă încă de la primele ore ale dimineţii. Nu s-a mai întors şi de atunci nici nu a mai fost văzută până acum.

Soţul femeii a fost cel care a semnalat dispariţia, în aceeaşi zi, in jurul orei 16.00, prin apel SNAU 112 la Sectia nr. 6 Poliţie Hoghiz.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că femeia, însoţită de un căţel, ar fi ieşit în grădina locuinţei sale din Comăna de Jos la plimbare şi nu s-a mai întors.

Tânăra dispărută se numeşte Adelina Arbanas şi are 35 ani.

În trecut, poliţiştii au stabilit că tânăra a mai plecat voluntar de la domiciliu, ea fiind cunoscută cu probleme medicale, dar a revenit de fiecare dată.

Oamenii legii nu au dat încă publicităţii alte detalii privitoare la împrejurările care au condus la această tragedie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.