Festivalul Portului Popular „Făgăraș, foaie de ceapă“, a V-a ediție. Invitații se găsesc la Casa de Cultură


  • A V-a ediție a festivalului Portului Popular „Făgăraș, foaie de ceapă“ va avea loc la începutul lunii noiembrie, la Casa de Cultură. 

Așa cum v-au obișnuit deja, reprezentanții Casei de Cultură Făgăraș vă așteaptă, din nou, la un eveniment cultural de excepție! La începutul lunii noiembrie, pe 2 și 3 noiembrie, va avea loc Festivalul Portului Popular „Făgăraș, foaie de ceapă!“. Astfel, zeci de artiști vor urca pe scena Casei de Cultură. Începe a V-a ediție a festivalului portului popular „Făgăraș, foaie de ceapă“, eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

„Iată că am ajuns la a V-a ediție a Festivalului Portului Popular „Făgăraș, foaie de ceapă“. Un eveniment care, deja, este tradiție în orașul nostru. Anul acesta, în 2 noiembrie, vom avea ca invitați speciali pe Andreea Haisan și Ansamblul Folcloric „Lunca Moldoveni“, iar atât sâmbătă, cât și duminică vor urca pe scenă și artiști locali și ansambluri folclorice din Țara Făgărașului. Artiștii vor fi acompaniați de orchestra Casei de Cultură, dirijată de maestrul dirijor Alexandru Dodos. Duminică, 3 noiembrie, invitații speciali sunt Diana Cârlig și Ionuț Blebea și Ansamblul Profesionist „Mureșul“. Vă așteptăm la eveniment! Nu uitați, biletele se pot achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură. Intrarea este gratuită!“, ne-a declarat Diana Gribincea-Popa, directorul Casei Municipale de Cultură.

Vor urca pe scenă artişti din zonă, ansambluri folclorice din Ţara Făgăraşului, Andreea Haisan şi Ansamblul Folcloric „Lunca Moldovei“, Diana Cârlig şi Ionuţ Bledea, Ansamblul artistic profesionist „Mureşul“ din Târgu Mureş şi solistele Maria Neag, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea şi Leontina Pop.

Artiștii vor fi acompaniați de orchestra Casei municipale de Cultură Făgăraș. Intrarea se va face pe bază de invitație pe care o veți putea achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș în perioada 28 – 31 octombrie 2019 între orele 09.00 și 17.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.