FOTO| LELOLAND – Locul de joacă deschis prin proiectul „Afaceriști în centru“


  • Leloland este noul loc de joacă din Făgăraș, situat pe strada Școlii, lângă Școala Generală nr. 1 și a fost deschis în primăvara acestui an. Totul a fost posibil datorită proiectului „Afaceriști în centru“, în care Primăria Făgăraș este partener.

Andra Eșanu este tânăra făgărășeancă de doar 32 de ani, ce a deschis în acest an un nou loc de joacă în Făgăraș – LELOLAND! Leloland este un loc de joacă pentru copii, finanțat prin proiectul „Afaceriști în centru“! Proiect pe care municipiul Făgăraș îl are în implementare. Acesta vine în întâmpinarea părinților cu o soluție adecvată de petrecere a timpului liber al copiilor, într-un mediu ambiental favorabil dezvoltării și conturării personalităților celor mici. Firma nou înființată a creat două locuri de muncă și se bucură de un real succes pe piața făgărășeană, organizând diverse activități și acțiuni cu tematici atractive.

Ideea deschiderii unei astfel de afaceri i-a venit Andrei atunci când a venit pe lume fetița ei.

Leloland a fost înființat cu ajutorul Primăriei Făgăraș, un loc de joacă pentru copii cu o capacitate de 25 de locuri. Cu ajutorul acestui proiect am achiziționat jucării de ultimă generație atractive pentru copii. De exemplu am achiziționat un cocotier electric, care este nou în Făgăraș. De asemenea am achiziționat și un modular care prezintă diverse activități, cum ar fi tobogan, piscină cu bile, obstacole. Însă atracția locului de joacă, spunem noi, este panoul knocker, unde copiii îmbină mișcarea fizică cu jocurile pe calculator. Ideea deschiderii unei astfel de afaceri mi-a venit atunci când a venit pe lume fetița mea. Nu aveam unde să ne petrecem timpul liber, așa că am decis să îi creez un loc de joacă unde posibilitățile sunt diverse“, ne-a declarat Andra Eșanu.

Programul locului de joacă este de luni până duminică, adică zilnic între orele 10.00 și 20.00.

Ne aflăm la locul de joacă Leloland, proiect finanțat cu sprijinul Primăriei Făgăraș, prin Programul Operațiunal de capital uman, proiect care are ca obiectiv înființarea de firme noi și înființarea de locuri de muncă. În cadrul acestui proiect Primăria Făgăraș  a oferit microgranturi în valoare de 33.300 de euro persoanelor care au dorit să își deschidă afaceri noi și tinerilor care au avut idei inovatoare. Ideea locului de joacă Leloland a pornit de la necesitatea în municipiul Făgăraș de a crea un spațiu propice copiilor care nu au unde să-și petreacă timpul liber. Ideea beneficiarei noastre a fost una inedită și care s-a bucurat de un foarte mare succes pe piața din Făgăraș“, ne-a declarat Mihaela Vlad, coordonator al proiecutlui „Afaceriști în centru“.

Multe dintre jucăriile și aparaturile pe care Andra Eșanu le-a achiziționat pentru locul de joacă Leloland nu mai pot fi vândute în Făgăraș, făgărășeanca a dorit să aibă exclusivitate pe jucăriile pe care le-a adus în cadrul proiectului.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.