FOTO – Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” din nou la etapa județeană de fotbal


 

Joi, 7 decembrie 2023, Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș a găzduit Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Liceu, organizată de prof. Novac Ionel, la care au participat elevi ai claselor a XI-a și a XII-a de la liceele din cadrul Microcercului nr. 5, regiunea Făgăraș-Victoria-Rupea:
• Colegiul Național „Doamna Stanca” Făgăraș,
• Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș
• Liceul „I. C. Drăgușanu” Victoria
• Liceul „Ștefan Octavian Iosif” Rupea
• Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș,
• Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu” Făgăraș

Din comisia de arbitri au făcut parte Cormoșu Alexandru (elev la Colegiul Național „Doamna Stanca”) și Tănase Andrei (elev al Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea”).

După meciurile disputate, Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș a obținut locul I la faza locală, calificându-se la etapa județeană, pentru al doilea an consecutiv.

,,A fost o competiție foarte strânsă, dificilă pentru noi, cei de la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea”, întrucât am fost în grupă cu Colegiul Național „Radu Negru” și Colegiul Național „Doamna Stanca”. Echipa liceului nostru a fost formată din elevi de liceu și de profesională. În final, am reușit să ne clasăm pe locul I. Consider că este o victorie binevenită pentru întreaga echipă. Avem jucători talentați, serioși și ambițioși. Îi felicit din tot sufletul pe băieți, pentru implicarea, perseverența și maturitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul competiției. Echipa liceului nostru a fost susțintă de majoretele noastre, care au pregătit momente artistice pentru această competiție. Mulțumesc doamnei director Pop Laura Elena și tuturor colegilor pentru colaborare”, a declarat prof. de ed. fizică, Țântar Ioana.

Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș s-a mai calificat în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Liceu, astfel:
– șah – etapa județeană, elevii Dîngă Teofil și Popescu Marius;
– baschet – locul IV din cadrul Microcercului nr. 5;
– fotbal – locul II din cadrul Microcercului nr. 5, clasele IX – X.

 

 

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.