FOTO | O mașină a luat foc în centru, la Făgăraș. La sosirea echipajelor, incendiul era localizat, în urma intervenției cetățenilor cu stingătoare și găleți cu apă


  • O mașină a luat foc în centrul municipiului, iar proprietarul acestuia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a avut un atac de panică.

Pompierii făgărășeni au fost solicitați să intervină în această după-amiază la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat în centrul Făgărașului. La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, incendiul era localizat în urma intervenției cetățenilor cu stingătoare și găleți cu apă.

,,În jurul orei 13.40 , am fost solicitați să intervenim la un incendiu auto produs pe strada Libertăţii, în municipiul Făgăraș. La locul solicitării s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș. La sosirea echipajelor, incendiul era localizat în urma intervenției cetățenilor cu stingătoare și găleți cu apă. În autoturism se afla un singur ocupant, proprietarul acestuia. Acesta a prezentat un atac de panică, i-au fost acordate îngrijirile necesare la fața locului’’, a declarat sergent major Bordea Kinga, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Persoana a refuzat transportul la spital.

(Alina ROMAN)

foto: Salut Făgăraș
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.