FOTO – VIDEO | Incendiu violent la acoperișul unui hotel din Rupea. Mai bine de 6 ore a durat intervenția


Noapte de foc pentru pompierii ISU Brașov! Două incendii violente au izbucnit aseară, unul dintre acestea la Ticușu Nou, acolo unde au ars mai multe grajduri de animale, dar și la Rupea, acolo unde acoperișul unui hotel a fost cuprins de flăcări.

La Ticușu Nou au fost mobilizate șapte autospeciale cu apă și spumă care au intervenit pentru a stinge vâlvătaia. Iar la ora 22.oo, salvatorii au fost anunțați de producerea unui nou incendiu, de data aceasta la acoperișul unui hotel din Rupea. Aici au intervenit patru autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de salvare la înălțime, o autocisternă și două echipaje SMURD. Pentru că focul risca să cuprindă toată clădirea, iar intervenția era foarte dificilă, pompierii brașoveni au cerut ajutorul colegilor din Mureș care au trimis și ei alte două echipaje cu apă și spumă. și o autospecială de salvare la înălțime. Inclusiv serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Rupea, Racoș și Hoghiz au intervenit cu câte o autospecială.

Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat. O singură persoană a suferit un atac de panică și a fost asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD.

,,Intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului a durat mai bine de 6 ore. În urma incendiului au ars acoperișul hotelului, pe o suprafață de aproximativ 400 mp și mansarda. Din fericire, în urma acestui eveniment, nu s-au înregistrat victime”, a declarat maior Ciprian Sfreja, ISU Brașov.

Pompierii trebuie să afle acum cauza izbucnirii incendiilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.