Încep testele aplicației RO-ALERT şi în judeţul Braşov!


ro alertJoi și vineri, 20 şi 21 septembrie a.c. vor fi transmise mesaje de testare prin intermediul aplicaţiei RO-ALERT și în județul Brașov!

În data de 20 septembrie a.c. I.G.S.U. va transmite un mesaj de avertizare valabil pentru întreg judeţul nostru, iar în data de 21 septembrie a.c. mesajul va viza 4 unităţi administrative teritoriale şi jumătate din municipiul Braşov. Sistemul RO-ALERT este folosit în situații majore în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile.

Pentru ca utilizatorii să poată recepționa mesajul pe telefoanele mobile, acestea trebuie configurate pe baza indicațiilor existente aici: https://ro-alert.ro/configurare/

Portalul www.ro-alert.ro este proiectat ca sursă completă de informare a populației și detaliază atât modul de difuzare a mesajelor de tip Cell Broadcast, cât și posibilitatea de configurare a telefoanelor mobile pentru a permite recepționarea mesajelor difuzate în situații de urgență.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.