Incident rutier pe DN1, în zona Băile Perșani. Două mașini au intrat în coliziune


Un accident de circulație a avut loc în urmă= cu puțin timp pe DN1, în zona Băile Perșani. Două mașini au intrat în coliziune, iar doi pasageri au fost evaluați medicale.

,,Cu putin timp în urmă a avut loc un accident rutier pe DN1, la km 213+400, la intersecția cu DJ 104A (Băile Perșani), din județul Brașov, ca urmare a coliziunii între două autovehicule. La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul. Doi pasageri din ambele autoturisme au fost evaluați medical. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatul a fost 0”, au declarat reprezentanți ai IPJ Brașov.

Circulația în zonă se desfășoară cu restricții, urmând a se relua imediat după finalizarea activităților de cercetare desfășurate la fata locului și de îndepărtare de pe carosabil a autovehiculelor avariate. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să urmeze indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste prudență în condus.

foto: Info Trafic Făgăraș
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.