Informare de la Apă Canal Sibiu S.A.


Această informare este efectuatã de: APA CANAL SIBIU S.A. SUCURSALA EXPLOATARE FĂGĂRAŞ, str. Şos. Ileni, nr.1, loc. Făgăraş, jud. Braşov, telefon 0268211218 / 0268213009, ce intenţioneazã să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Gospodărire a Apelor Braşov aviz de amplasament pentru realizarea lucrãrilor de R.K. la reţea de canalizare pluvială strada Uniunii în municipiul Făgăraş, localizat în mun.Făgăraş, jud.Braşov. Apă Canal

Această investiţie este existentă.

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent urmãtoarele ape uzate: ape pluviale, ce se vor evacua în Râul Olt dupã ce au fost epurate prin staţia de epurare mecano-biologică.

Această solicitare de aviz este conformã cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

Persoanele care doresc să obţinã informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodãrire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionatã.

Persoanele care doresc să transmitã observaţii, sugestii şi recomandãri se pot adresa solicitantului la adresa jud.Brasov, mun.Fagaras, Sos. Ileni, nr.1, Birou Tehnic-Investiţii, persoană de contact Breneşu-Rădoiu Cristina, nr. de telefon 0765398169 dupã data de 04.06.2019.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.