Jandarmii le-au găsit borseta cu bani și acte uitată pe gardul mânăstirii


Niște turiști care au vizitat ieri Mânăstirea ,,Constantin Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus și-au uitat o borsetă cu acte și bani pe gardul lăcașului de cult.

Abia pe drumul de întoarcere și-au dat seama că le lipsește borseta. Pe lângă bani, în ea se aflau actele de identitate și pașapoartele copiilor, fiind vorba de o familie.

Norocul lor a fost că în zonă exista o patrulă de jandarmi, care le-a găsit borseta intactă înainte ca ei să ajungă înapoi la locul unde au uitat-o.

,,Atunci când te rogi la Dumnezeu, iar Părintele Arsenie Boca și jandarmii sunt în preajmă! O familie, după ce a ieșit din autoizolare, a găsit un bun prilej de a se bucura de frumusețea naturii și de liniștea pe care o poate oferi Mânăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus. Doar că au uitat borseta cu bani, cu actele lor de identitate și pașapoartele copiilor, agățată de gardul mănăstirii. Când și-au dat seama, erau deja în drum spre casă, dar au sunat la #112, au anunțat întâmplarea și au mai precizat un amănunt important: că văzuseră în zonă o patrulă de jandarmerie. Jandarmii montani de la Sâmbăta deja găsiseră borseta, întocmiseră procesul verbal și căutau datele de contact ale posesorului, pentru a-l anunța“, au relatat jandarmii pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Brașov.
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.