La 15 ani, un elev făgărășean se face remarcat la handbal. Cea mai bună extremă stângă de la un campionat național!


Un tânăr făgărășean promite să devină un handbalist român de top. În vârstă de 15 ani, David Andrei Comanici s-a mutat, de la Făgăraș, la București pentru a face sport de performanță. Fostul său profesor de la Făgăraș îi prevede o carieră de succes.

Zilele trecute s-a desfășurat, la Craiova, Campionatul Național de Juniori III la handbal, unde au participat sportivi născuți în anii 2008 și 2009. Echipa la care este legitimat David a obținut medalia de aur.
,,Eu sunt înscris la clubul AHC Talentul este cheia, un club privat din București, înființat de un fost handbalist. Am venit la București pentru a face handbal, familia mea locuiește la Făgăraș. Sunt elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 178 București. La campionatul de la Craiova, echipa mea a obținut medalia de aur. De asemenea, și eu am luat un premiu individual pentru cel mai bun jucător pe postul meu, extremă stângă”, a precizat sportivul.
David Andrei Comanici joacă handbal de 6 ani și unul dintre profesorii care i-au remarcat talentul este făgărășeanul Cătălin Ivan. Acesta l-a pregătit pe vremea când sportivul activa la CSS Făgăraș. De doi ani, David locuiește și se antrenează în capitala țării.

(Cristina Cornilă)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.