La ce evenimente sunteți așteptați în acest weekend


  • Nu aveți încă planuri pentru acest weekend? Nu-i nimic, vă ajutăm noi. Vă recomandăm trei evenimente pe care nu trebuie să le ratați în acest sfârșit de săptămână.

evenimenteÎn acest sfârșit de săptămână, într-o poiană din apropierea zonei turistice Sâmbăta de Sus, are loc prima ediţie a Festivalului ,,Sâmbăta X3”, un eveniment care îmbină muzica, sportul, natura, gastronomia, atelierele de joacă şi multe altele. În cele 3 zile de Festival vor urca pe scenă Zebbra, RUA, Avenue, Cargo şi alte formaţii la început de drum. Competiţiile sportive se vor concretiza în curse MTB (20 km şi 40 km), alergare montată (1 km, 11 km, 21 km) şi airsoft. Un festival pentru toată familia, dau asigurări organizatorii.

Dacă sunteți iubitori de cabaline, trebuie să mergeți la Sâmbăta de Jos, de această dată. Sâmbătă, 27 iulie, la ora 11.00, sunteți invitați să participați la un spectacol ecvestru organizat la Herghelia Sâmbăta de Jos. Vor fi prezentați armăsari din rasa lipițani, iar spectatorii vor avea ocazia să urmărească și diferite probe de dresaj la trăsură, de maraton la trăsură, progresie de dresaj academic, progresie de dresaj spaniol.

Iar dacă sunteți iubitori de muzică rock și motoare, trebuie neapărat să mergeți pe dealul Galațiului. Acolo se desfășoară prima ediție a festivalului Rezistența Bike Fest. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Mihai Mărgineanu, The Rock, Chasing Fireflies, Underwaves, Familia Jeff, Riot Monk, Icar. Concertele încep după ora 19.00.

probitec
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.