Licitație caritabilă pentru copiii din trupa de dans HANSEL și GRETEL


licitatie hansel si gretelCopiii talentați din trupa de dans Hansel și Gretel au nevoie de fonduri pentru a participa și la următoarele competiții sportive de gen din țară și străinătate. De-a lungul timpului au câștigat nenumărate premii, au cucerit primele locuri de cele mai multe ori la toate competițiile de dans la care au participat.

Cu proiectul ,,Vreau să fiu din nou capmion” s-au înscris la Bikeathon, însă nu au reușit să strângă toți banii de care ar avea nevoie.

Astfel, în ajutorul micuților și a dedicatei antrenoare a copiilor, Adela Mihalcea, a venit făgărășeanca Ana Borca. Tânăra a deschis o licitație caritabilă pe facebook. A pus la bătaie două ghiozdane realizate manual de către o mămică. Licitația a pornit de la 30 de lei, iar pasul de strigare este de 10 lei.

,,Până acum un ghiozdan a fost licitat la 50 de lei, iar la doilea la 60 de lei. Vom ține licitația deschisă până vineri seara, 15 iunie. Îmi place mult activitatea copiilor din grupa Hansel și Gretel și vreau să îi susținem, pentru că nu au strâns fondurile necesare la Bikeathon”, ne-a spus Ana Borca.

hansel si gretelSunteți invitați să licitați și voi, prin acest lucru susțineți activitatea micuților făgărășeni talentați.

CLICK AICI PENTRU LICITAȚIE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.