Mesaj emoționat al primăriței din Victoria după câștigarea alegerilor


După numărătoarea voturilor din cele 5 secții ale orașului Victoria, primarul în funcție a fost reales primar în oraș. Camelia Bertea va conduce Primăria Victoria în următorii 5 ani. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.
,,În 2020 v-am mulțumit pentru prima dată pentru încrederea acordată. A venit astăzi momentul în care sufletul meu trece a doua oară prin aceleași sentimente de recunoștință față de voi toți. Parcă bucuria e și mai mare acum. Prima oară a fost un vot pentru ce aveam să fac. Dar de data aceasta a fost un vot atât pentru ce ați văzut că am făcut, cât și pentru ce va fi. Ați dat credit activității mele de primar și o mulțumire mai mare ca aceasta nu poate exista. La rândul meu, nici eu nu vă voi dezamăgi și, așa cum cum spune jurământul de primar, jur din nou să fac tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Victoria. O echipă întregă de oameni – eu și colegii de la PSD – vă mulțumește astăzi cu recunoștință”, a scris Camelia Bertea. Textul a fost însoțit de o fotografie cu echipa PSD din Victoria, făcută la câteva ore după închiderea urnelor.
Camelia Bertea este cadru didactic la origini, iar în ultimii ani – înainte de a deveni primar – a fost directorul Clubului Copiilor din oraş. Este mama unui băiat de 25 de ani. Printre realizările cele mai importante din primul mandat al său se numără redeschiderea spitalului.
Prezenţa la urne la Victoria a fost 43,16%, însemnând 2.911 votanţi dintr-un total de 6.744 de persoane cu drept de vot.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.