Miercuri se deschide patinoarul din oraşul Victoria


Locuitorii oraşului Victoria şi cei din comunităţile învecinate se pot bucura de patinoarul care se va deschide în oraş începând de miercuri, 22 decembrie.
Primarul Camelia Bertea a anunţat aseară că patinoarul va fi inaugurat mâine. Copiii vor plăti un bilet de intrare de 5 lei/oră iar, adulţii 10 lei/oră. Închirierea patinelor va costa 10 lei.
Între timp, Moş Crăciun a vizitat oraşul şi a trecut pe la Grădiniță, pe la Școala Generală și pe la Şcoala Specială și a adus câte un dar fiecărui copil, de la 2 ani până la clasa a VIII-a.
Până joi, între orele 17.00 și 19.00, Moşul mai poate fi găsit în incinta Casei de Cultură, unde îi aştepată pe cei mici cu scrisori.
,,Luni, 27 decembrie, ne vedem cu toții la spectacolul de Sfântul Ștefan, unde Paula Seling va susține un concert, iar trupe și artiști locali vor cânta și ei pro bono, lucru pentru care le mulțumesc de pe acum! Luna decembrie este despre a dărui şi a petrece timp cu cei dragi. În total, Primăria şi Consiliul Local au alocat din bugetul local 22.400 de lei pentru cele 800 de pachete, din care Moșul a împărțit ieri 763 de pachete la Grădiniță, la Școala Generală şi la Şcoala Specială, iar restul le va dărui copiilor care vor cânta pe 27 decembrie. Sărbători frumoase şi liniștite să avem”, a precizat Camelia Bertea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.