Momente emoționante la final de clasa a VIII-a, la Colegiul Național ,,Doamna Stanca”


  • Elevii de clasa a VIII-a de la Colegiul Național ,,Doamna Stanca” și-au luat rămas bun de la gimnaziu.

Absolvenții de clasa a VIII-a de la Colegiul Național ,,Doamna Stanca” s-au despărțit astăzi de profesorii care le-au îndrumat pașii în ultimii ani, de colegii cu care au împărțit atât bucurii, cât și supărări, și se pregătesc acum de cea mai frumoasă ”aventură”: liceul.

Absolvenții s-au adunat în curtea școlii, pentru a-și primi diplomele și felicitările cuvenite. Cu emoție în glas sau zâmbete nostalgice, flori în mână și bucurie în suflet, elevii au așteptat momentul în care le-a fost răsplătită munca depusă în ultimii ani de gimnaziu. Deși nu a fost un an ușor, mai ales pentru elevii din anii terminali, care au fost nevoiți să se pregătească și online, pe timp de pandemie, ei s-au declarat mulțumiți de rezultate.

,,Ca director al acestei instituții de învățământ nu pot decât să mă bucur că am avut parte de astfel de elevi silitori. Mă bucur pentru progresul vostru, pentru reușita voastră. Vă doresc să treceți cu brio peste toate examenele vieții. Nu uitaţi, însă, din când în când, în drumul vostru, să vă mai întoarceţi privirea spre frumoasele amintiri ale anilor de gimnaziu. Să vă amintiți cu mare drag de dascălii care v-au iubit, au depus cu dăruire toate eforturile pentru a vă ajuta să vă descoperiți pe voi înșivă și v-au ajutat să descuiați lumea fiecărui manual în parte! Vă dorim mult succes la examene!”, a declarat Corina Drăgoiu, directorul Colegiului Național ,,Doamna Stanca”.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.