Municipiul Făgăraș a făcut economie la bani în 2017 și vrea să redirecționeze suma necheltuită. Vezi spre ce proiecte!


Primăria Făgăraș a economisit din banii primiți de la Consiliul Județean Brașov în acest an, iar acum cere aprobareas forului județean pentru a cheltui banii pe alte proiecte. În această situație mai sunt alte primării din județul nostru, printre care și Primăria Victoria.

Fagaras

Municipiul Făgăraș a făcut o economie de 525.000 de lei. Potrivit jurnaliștilor de la Bună Ziua Brașov, această economie provine din două surse.

În primul rând, Făgărașul a economisit 390.000 de lei din suma de 500.000 de lei, pe care trebuia să o primească de la CJ Brașov pentru închiderea depozitului neconform de gunoaie.

În al doilea rând, Făgărașul a economisit 135.000 de lei din cei 600.000 de lei, pe care trebuia să îi primească pentru plata unor arierate.

Economia municipiului nostru este la ora aceasta de 525.000de  lei. Autoritățile locale au transmis către CJ Brașov o adresă prin care au cerut să se redistribuie suma necheltuită către alte proiecte. Este vorba de un studiu de fezabilitate pentru construirea unui bazin de înot semiolimpic (120.000 lei) și achiziționarea unei instalații de flux laminar într-o sală de operații a spitalului (405.000 lei).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.